18 Şubat 2013 Pazartesi

Sevgili Hediyesi Almak


Günümüzde sevgililer günü her yılın Şubat ayının 14. Gününde kutlanan ve sevgili hediyesi aldığımız özel günlerden biridir. Bu gün ise Romanın Katolik Kilisesinden başlamış ve günümüze kadar gelmeye devam etmiştir.  Şubat ayından sevgililer gününde sevgililer birbirlerine hediye kartların gönderilmesi, çiftlerin birbirlerine almış olduğu sevgili hediyeleri gibi şeyler yapmaktadırlar. Bu günlerde çiflerin birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini hatta evlenme teklifi ettiği özel günlerden biri olarak geçmektedir. Bu anlamlı günde ise eski karı-kocalar bile birbirlerine tekrardan sevgilerini göstereceği zamandır ki en iyisi birbirinden ayrılan sevgililer için birebir ilhamdır.
Teknolojilerin gelişmesiyle beraber sevgili hediyesi siteleri de çoğalmaktadır. Ayrıca da mobil işlemlerden de bu günlerde çok özel mesajlar ve çok özel resimli videolar sunularak çiftler birbirlerine göndermektedirler. Batı medeniyetlerde en güzel görülen işlerden birisi de eşe saygı ve sevgi duyulan kartlar gönderilmektedir. Bu kartlarda aşk şiirleri, mesajları ve resimler yer almaktadır. Bazı medeniyetlerde sevgilisi olmayan kişilere sevgili hediyesi olarak ta “ Benim sevgilim olur musun?” imzasız olarak gönderilmekte olup alan kızlar kimden geldiğini araştırmaya başlarlardı. En güzel tarafı da erkeklerin özellikle sevgili hediyesi olarak sevdiğine kırmızı güller vermesi, bazen de beyaz gül vererek evlenme teklifi etmeleridir. Bazı sevgililer bu özel gün için cinsel gücü artırıcı ilaçlar kullanarak hoş bir gece geçirirler bazen de cinsel elbiseler giyerek sevdiklerinin gözlerinin başka yerde olmasını istemezler. Bu yüzden dolayıdır ki sevgili hediyesi son derece önemli rol oynamaktadır.
Sevgi her zaman bulunmaz bir nimet ve de unutulmazlar tatlardan biridir. Sevgili gününü en iyi bilen kişilerden birisi de ya sevgilisinde yeni ayrılmış veyahut birbirini severek ayrılan kişilerdir. Bundan dolayıdır ki tek kişiler sevgili hediyesi olarak sevgilisi olmadığından hediye alamazlar. Gerçek sevgiliye alınan şeydir o da sadece annedir. Sevgililer gününde sevgilisi olmayanlar annesine duyduğu sevgiyi annesine güzel güller alarak veya annesini ve babasını yemeğe tek başlarına çıkarması gibi anlamlı iş yoktur. 14 şubat sevgili hediyesi önemli bir gün olarak ömrümüz boyunca ve bizden sonra gelecek nesillere de aktarılacaktır.
http://www.cazipreyon.com/kategori/hediye-sepetleri/sevgiliye-hediye-sepeti.aspx





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder